Despre WILD TRAVEL

Wild Travel este o companie românească ce promovează eco turismul în Delta Dunării. Înființată de către ornitologul Mihai Baciu, firma organizează ture  în Delta Dunării, bazate pe observatul păsărilor, fotografie de wildlife  sau pur și simplu relax în natură, cu ambarcațiunile proprii sau închiriate.

Mihai BACIU este managerul firmei și ghidul principal. Este fotograf de natură, ornitolog și scriitor, având publicate 4 cărți despre păsările din Delta Dunării și împrejurimi, cu fotografiile realizate de către acesta în decursul anilor.

A fost ranger in cadrul Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, loc unde a prins pasiunea pentru observatul pasarilor si ghidare a turistilor.

Cărțile sunt scrise în limba română și traduse în italiană, engleză, franceză și germană.

În paginile cărților se regăsesc mai mult de 300 de specii de păsări care se pot vedea și în turele organizate de către firma. Mihai este și căpitanul vasului principal al firmei numit „CODRUTZ”.

Vorbește franceză, italiană și engleză.

Valentina este soția lui Mihai și este bucătarul  vaporului „CODRUTZ”, principala ambarcațiune a firmei.

Valentina este bucătar pasionat, fost participant la emisiunea românească „Master Chef”, dar este și un foarte bun cunoscător al deltei, fiind originară din comunitatea rusilor lipoveni cea care formeaza majoritatea locuitorilor deltei.

Dincolo de pasiunea pentru bucatarie, Valentina este si un bun povestitor, viitor foarte bun ornitolog si fotograf.

Are o vastă experiență în travelling, a urcat pe Everest (nu până în vârf..), a vizitat aproape întreagă Africa și Asia…

Vorbeste engleza, rusa, si italiana.

WhatsApp Logo