Excursie de doua zile in Delta Dunarii

EXPLORĂM ÎMPREUNĂ DELTA DUNARII

Împreuna cu frumusețea peisajelor și a diverselor specii animale, vom descoperi și oamenii apelor, lipovenii, cu tradiții și mod de viata unic in tara noastra. Va veți delecta cu siguranța cu o masa traditionala de peste, de la saramura la storceag, și dacă doriți un bors de peste sau o plachie. Ghidul nostru are o vasta experienta în lumea deltei, ghid profesionist în ornitologie cu patru cărți despre păsările deltei publicate. DELTA DUNARII este unica, de vis… și visele sunt create pentru a fi îndeplinite.
Plecare din: Portul Tulcea
Locuri disponibile: 12
Total locuri: 12
Preț: 800 ron/pers
martie – octombrie

cazare la pensiune in delta

cina, doua pranzuri, mic dejun

vapor pentru excursie

ghidare profesionista

apa, ceai, cafea la discretie, vin la masa

Acest tur se face cu vaporul lent si este destinar celor ce nu au mult timp dedicat deltei ( de aceasta data), dar care doresc sa petreaca cel putin o seara in acest fantastic loc.

Un apus de soare la Mila 23 nu are egal .

Plecare de dimineata sau cel putin pana in pranz pe canal Mila 35, canal Trofilca, lacul cu Cotete, canal Sontea, canal Olguta. Ajungem pe inserate la Mila 23, acest superb sat de pescari lipoveni situat pe o mica insula in mijlocul deltei.

Cazare si cina la pensiune situata la cativa metri de apa Dunarii, loc unde puteti admira  barcile pescarilor ce intalnesc pelicanii care patruleaza prin fata caselor in speranta unor pesti  rataciti.

Apus de soare pe lac in functie de conditiile meteo , daca este cazul iesim cu barca sau vaporasul pe lac.

Ziua a doua incepe cu micul dejun de la pensiune apoi plecarea catre Tulcea, pe un itinerar parte diferit de cel din prima zi.

Ajungem dupa amiaza in portul Tulcea, nu inainte de a vedea o multime de pasari, peisaje de vis, de a manca un ultim pranz pescaresc la bordul navei Codrutz.

Pentru informații și rezervări ne puteți contacta la telefon:  0744.224.897
podiceps cristatus

-apus de soare in delta

-cazare la cativa metri de apa Dunarii

-masa pescareasca la lipoveni

-vapor lent, relaxare deplina, liniste

 

Formular cerere de rezervare

Vă rugăm să completați formularul pentru o cerere de rezervare. Vom procesa cererea și vom răspunde (de obicei în mai puțin de 24 de ore). Vă rugăm să verificați și folderul SPAM pentru e-mailul nostru.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Important!

Fiecare turist care intra in Delta Dunarii are nevoie de un permis de intrare. Il puteti scoate online la adresa: https://permise.ddbra.ro/

 

Este bine de stiut:

  • Pelerina de ploaie e bine sa fie in bagaj
  • Repelent pentru insecte
  • Cremă cu protecție solară
  • Îmbrăcăminte potrivită pentru sezon.
  • Pantofi comozi
  • Ochelari de soare
  • Îmbrăcăminte in culori cat mai apropiat de culorile naturii, verde, maron…
    Asta ajuta la a ne apropia cat mai mult de păsări.

Retete culinare din Delta Dunarii

Featured Image

Borș de peste

Cine nu a mâncat un borș de peste adevărat in delta? Cei mai mulți turiști vin în acest loc miraculos și pentru bucătăria pescărească de

Reteta
Featured Image

Crap la cuptor

Crapul la cuptor este cu siguranta una dintre retetele de baza a gastronomiei deltaice. Evident că acest fel de mancare se poate face și cu

Reteta
Featured Image

Plachia

Într-o altă cratiță se pun la călit cepele tăiate felii, ardei capia sau gras, felii și aceștia, morcov tăiat rondele subțiri. Neapărat niște boabe de

Reteta
WhatsApp Logo